Hey, there!

Mijn naam is Laura.

Als klein meisje maakte ik graag plattegronden voordat ik mijn kamer ging veranderen. Hier is mijn liefde voor interieur begonnen.

Mijn kennis heb ik door de jaren heen uitgebreid. Het is mijn passie om interieurs te ontwerpen. Dit wil ik het allerliefst delen met jou!

Ik vind het erg belangrijk om tijdens het ontwerpen van een interieur de gebruiker van de ruimte goed te leren kennen zodat het ontwerp persoonlijk en uniek is.

Jouw interieur kan een groot stuk bijdragen aan jouw welzijn! 

Ben jij je hier bewust van? 

Elk persoon maakt onbewust zijn / haar omgeving emotioneel herkenbaar.
Mijn missie als ontwerper is om de mens een hoger welzijn te laten bereiken door middel van haar leefomgeving.

Mijn Missie

Mijn missie is om er samen voor te zorgen dat jij je meer thuis voelt. Ik kan jou hierbij helpen door middel van mijn zelfontwikkelde ontwerpmethode. Jij staat het hele proces centraal. Door mijn ontwerpmethode woon jij in een huis dat helemaal is ingericht aan de hand van jouw manier van leven..”

OPENHEID   |   EIGENHEID   |   ONTWIKKELING

Laura Maureen interieur ontwerp staat voor openheid tijdens elke sessie. Regelmatig een terugblik om te zien of wij elkaar op de juiste manier begrijpen. Eerlijke communicatie! Eigenheid in zowel het proces als in het eindproduct. Ik, Laura, werk vanuit mijn eigen ontwerp methodiekOntwikkeling hoort bij mij als persoon én als ondernemer. Groeien en ontdekken! Ontwikkeling voor jou tijdens elke fase van het ontwerpproces. Word bewust! Jouw omgeving beïnvloedt jouw welzijn. 

Wil jij thuis ook lekkerder in je vel zitten, bewust én onbewust?

Ontwerp methodiek

Jouw omgeving beïnvloedt jouw welzijn. Wist je dat? Onbewust reageer je op kleur, vorm, materiaal. Ja, altijd.

Alle zintuigen hebben hiermee te maken. ‘Deze kamer ruikt precies zoals vroeger bij oma!’. En omdat je fijne herinneringen hebt aan jouw oma en haar huis, voel jij je meteen prettiger in de ruimte. Herinneringen en ervaringen bepalen jouw welzijn op dit moment. De ontwerp methodiek die ik toepas in het ontwerpproces leidt tot een hoger welzijn.

Ik houd rekening met tastbare voorkeuren (zoals object, kleur, vorm en materiaal), maar ook met de verhalen daarachter. Juist die verhalen vind ik interessant en gebruik ik in het hele ontwerpproces.

Herinneringen en ervaringen zijn uniek. Door een aantal unieke elementen te vertalen naar ruimtelijke aspecten in het interieur ontwerp, ervaar jij een fijn, veilig en rustig gevoel! Wil jij thuis ook lekkerder in je vel zitten, bewust én onbewustBoek meteen een Kennismakingsgesprek!

Mijn doel is om er samen voor te zorgen dat jij je meer thuis voelt. Ik kan jou hierbij helpen door middel van mijn zelfontwikkelde ontwerpmethode. Jij staat het hele proces centraal. Door mijn ontwerpmethode woon jij in een huis dat helemaal is ingericht aan de hand van jouw manier van leven.

Samen staan we sterker!

Alleen kom ik een heel eind hoor, maar samen komen we verder! Daarom werk ik samen met andere ondernemers. Hieronder een greep uit de bedrijven waar ik regelmatig samen mee werk tijdens interieurprojecten.

Enjoy 21

Nieuwe gordijnen shoppen, inclusief tips en gratis advies. Zo is het shoppen van gordijnen ineens een stuk leuker!

Jolanda Datema

Verf- en behang- stalen van Jolanda neem ik mee naar jouw huis. Zo krijgen we allebei een goed beeld van de sfeer die we voor ogen hebben.

Kloeze

Een showroom vol materialen. Deze plek werkt perfect om moodboards te maken. En daarnaast is Kloeze een echte aanrader voor installatietechniek.