Chesterfield

LM is de enige erkende Chesterfield adviseuse in Nederland. Ik heb een nauwe samenwerking met het iconische merk Chesterfield.

Door deze samenwerking geef ik LM Klanten toegang tot iconisch meubilair en het vakmanschap van Chesterfield. Daarnaast help ik de klanten die langskomen in de 5 showrooms in Nederland, waarbij de interieurvraag breder is dan bijvoorbeeld alleen het meubelstuk zelf.

Door de expertise van LM interieurontwerp te combineren met de klassieke ontwerpen van Chesterfield, kunnen we unieke en verfijnde interieurs creëren die perfect passen bij de stijl en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het integreren van een prachtige Chesterfield-bank in een klassieke woonkamer of het toevoegen van luxe aan een eigentijdse ruimte, de samenwerking met Chesterfield maakt het mogelijk om tijdloze schoonheid en comfort te brengen in het interieur dat ik voor je ontwerp.

Waarom ik graag samenwerk met Chesterfield? Misschien is het je al opgevallen; elk meubelstuk heeft een origineel Chesterfield certificaat! Elk meubelstuk is uniek en heeft een verhaal. Dit sluit 100% aan op de missie van LM: jouw verhaal centraal zetten.

Wil je zelf het unieke, luxueuze assortiment aan Chesterfield meubelen ontdekken? Dat kan! Kijk hier voor de originele Chesterfield bank, Chesterfield stoelen, Chesterfield sofa, Chesterfield fauteuils en nog veel meer. In leer, softleer of stof.

LM is de enige in heel Nederland!

Erkend Chesterfield adviseuse.

Wil je meer weten over de samenwerking tussen LM x Chesterfield?

Wil je deze geweldige, iconische meubelstukken thuis of op kantoor neerzetten?

Stuur een mail, of bel!

laura@lminterieurontwerp.nl

06 – 820 654 08