Blog

Puik design in de woonkamer van Laura

Puik design in de woonkamer van Laura

Puik design Ik ben al jarenlang fan van Puik design! Op Design District raakten Melanie en ik aan de praat en al snel merkte ik dat niet alleen ikzelf Puik een te gek merk vind, maar dit merk ook helemaal aansluit bij LM. Van meubelstuk tot klein woonaccessoire, alle...

Ideeën voor jouw woondecoratie

Wil jij jouw interieur omtoveren tot een persoonlijk interieur? Of vind je het als persoon fijn om een gezellig en warme sfeer in je interieur te hebben, helemaal tijdens deze koude winterdagen? Lees dan vooral verder, want ik weet zéker dat dit is wat je verder...

JUBILEUM: LM 1 JAAR!✨

JUBILEUM: LM 1 JAAR!✨

Hoera! Vandaag is Laura Maureen interieur ontwerp 1 jaar!

Vanochtend kreeg ik de vraag (van Maris) of ik een moment heb genomen om even heel bewust achterom te kijken. Om te kijken wat ik allemaal al bereikt heb. Precies dat was ik van plan om vandaag te doen. En kijk eens, wat een gave lijst ik heb!

Hoe kies ik de juiste kleur in de woonkamer?

Hoe kies ik de juiste kleur in de woonkamer?

Ben je verhuisd of ben je toe aan een herinrichting in jouw huis en weet je niet welke kleuren je moet kiezen in de woonkamer? Lees dan vooral even door, want ik durf te wedden dat hier fijne tips voor je in staan!

Wat planten in jouw interieur met je doen + 10 tips!

Wat planten in jouw interieur met je doen + 10 tips!

Jouw interieur heeft veel invloed op jouw welzijn. Wellicht heb je dat al vaker voorbij zien komen op mijn social media. Wist je ook dat planten veel invloed hebben op jou? Ik weet zéker dat in deze blog tips staan die je nog niet wist!

Persoonlijk interieuradvies

Door jouw interieur te laten aansluiten op jouw manier van leven,
laat jij jouw interieur voor je werken.
Daar ben jij ook aan toe!

Contact

Laura Maureen interieur ontwerp
Damsterdiep 10
9711 SK Groningen

Telefoonnummer

06-82065408

E-mail

info@lminterieurontwerp.nl