8 weken lang lopen 10 leerlingen van mbo opleiding Terra Groningen, stage in De Kas op het Suikerunieterrein in Groningen. En ik mag hen op donderdag en vrijdag interieurlessen geven!

Wekelijks delen de leerlingen in een blog wat ze geleerd hebben over:

🌿 het ontwerpen van interieurs

🌿 wat er allemaal bij komt kijken wanneer je met klanten werkt

🌿 hoe het ondernemen precies in z’n werk gaat

🌿 wat ik dagelijks doe vanuit LM

🌿 en hoe je een eigen bedrijf onderhoudt.

Vanuit De Kas (zie foto’s) gaan ze aan de slag met de grootste en meest belangrijke opdracht van hun stage: het ontwerpen van hun eigen gekozen woning. Tijdens de lessen leer ik hen zoveel mogelijk kneepjes van het vak en doen we leuke -interieur gerelateerde- opdrachten. Voor de team-building, maar vooral om op een interessante manier samen te leren!

“We gaan binnenkort bijvoorbeeld naar Design District, krijgen gastlessen van human design interieurstylist Sanne Gerdez én verbouwen onze Kas tot een overheerlijke, professionele, gezellige én gezonde werkplek!”

 

Leer ze in deze eerste blog per persoon beter kennen; klik op hun naam hieronder ⤵️

Heyyhoii, Mijn naam is Thijmen Hommes en ik doe de opleiding groenstylist op terra MBO Groningen. Ik ben 17 jaar oud en ik vind het geweldig om bezig te zijn met planten en interieurstyling. Mode vind ik ook heel leuk en hou mij er de hele dag mee bezig. Deze komende stage periode hoop ik nog veel meer te leren over het ondernemen en interieurstyling!

Hoi! Mijn naam is Jacqueline Boneschansker ik doe de opleiding Bloem, Groen en Styling op Terra mbo te Groningen. Aankomende weken loop ik stage op het Suikerterrein. Als je mee wil kijken, kun je mijn Instagram-account volgen: @flowercafe_jb

Hallo, mijn naam is Emily Zwart. Ik ben bezig met de opleiding bloem, groen en styling niveau 4. Op dit moment ben ik bezig met stage in De Kas op het Suikerterrein. Bij deze stage komen veel leerpunten voorbij en ik neem jullie graag mee in deze blogs.
PS: Volg mijn verhaal op Instagram @floweryemily!

Hoi, ik ben Minke Cazemier. Ik ben 21 jaar en woon in Roden. Mijn hobby is knutselen en ik doe de opleiding Bloem, Groen en Styling, niveau 4.

Hi! mijn naam is Lian de Jong. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Oldekerk. Ik vind het heel leuk om mijn kamer te veranderen en lekker creatief bezig te zijn. Deze 8 weken ben ik hier in De Kas te vinden. Het lijkt mij heel leuk om nieuwe dingen van Laura te leren!

Hey hoi, Mijn naam is Naghaly en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Assen en doe de opleiding Bloem, groen en styling niveau 3. Ik loop momenteel 8 weken stage in De Kas op het Suikerterrein in Groningen om mijn stukje creativiteit ergens in te kunnen stoppen, door nieuwe dingen te kunnen leren.

Hallo! Mijn naam is Josien boven ik ben 22 jaar. Ik doe de opleiding bloem groen en styling. Op dit moment loop ik stage in De Kas. Ik heb hier voor gekozen, omdat ik het leuk vind om met interieur bezig te zijn en wil er graag meer over leren. Zoals ‘hoe begin je met ontwerpen’? Ik hoop dat jullie dit leuk vinden om mij en mijn klasgenoten te volgen in dit avontuur.

Hey! Ik heet Isabelle, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Uithuizen. Mijn hobby’s zijn koken, muziek luisteren en documentaires kijken. Ik vind het het heel tof om in De Kas te komen stage lopen. Ik had er niet zoveel van verwacht, als ik eerlijk mag zijn. Nu ik er wel een beeld van heb gekregen, heb ik er ontzettend veel zin in! De komende weken gaan we hier in De Kas werken aan toffe projecten met z’n allen.

Hee, mijn naam is Naomi. Ik doe de opleiding bloem en styling en ben 21 jaar oud. Ik ben graag bezig met bloemen. Met bloemen werken doe ik het liefst! Deze stage periode hoop ik veel te leren van interieur en styling.

Hallo, mijn naam is Nathalie Schomaker. Ik ben 18 jaar en mijn hobby’s zijn tekenen en lezen. Ik zit op de opleiding bloem, groen en styling . Ik loop nu 8 weken stage in De Kas met Marjolein Kuipers en Laura van LM interieurontwerp. Met deze stage wil ik zo veel mogelijk leren en doen! Met de lessen van Laura wil ik meer leren over alle stappen die bij een interieurplan horen en plattegronden leren tekenen voor klanten.

Lees de rest van deze blogserie hier!