INTERIEURADVIES OP MAAT

Bij Aldert en Annet thuis

In verband met de verbouwing van de keuken, nieuwe deuren op de planning en alle kinderen uit huis, is het tijd voor een nieuwe look en feel voor deze 2-onder-1-kapwoning in Stadskanaal. Aldert en Annet woonden er eerst met hun 3 kinderen. Nu zij met z’n 2en in het huis wonen, merken ze dat er ruimtes over zijn en plekken in het huis op een andere manier gebruikt worden. De eethoek hoeft bijvoorbeeld niet standaard voor 6 personen te zijn, al is het wel een wens dat deze makkelijk uitbreidbaar is.

Uitbreiding van het gezin is een impact op jouw leefstijl, maar van 3 naar 0 kinderen in huis is ook een hele verandering!

Aangezien Annet veel in de keuken staat, is deze helemaal ingericht naar haar hand. De 2 luxe fauteuils in de woonkamer staan richting de grote wandkast, zodat zij samen tv kunnen kijken en de kleuren op de wanden sluiten aan op de poster die hen allebei meteen in de smaak viel toen ze deze zagen!

Het eindresultaat was wennen, maar het viel al snel in de smaak. Met trots hebben ze zich bezig gehouden met alle details en dit is precies wat hun huis hun thuis maakt.

De belangrijke objecten hebben een mooie plek gekregen in de op maat gemaakte wandkast. In de 3D impressies zie je letterlijk de kleuren, materialen, vormen en de belangrijke objecten terug. Naar aanleiding van deze impressies zijn Aldert en Annet zelfstandig aan de slag gegaan met de uitvoering. Scroll naar beneden voor de before en after foto’s!

Interieuradvies Op Maat

LM werkt met vaste pakketten, maar staat open voor meer soorten projecten!
Vul het contactformulier in met jouw interieurvraag en
ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.