INTERIEURADVIES COMPLEET

Bij Jan Willem en Joricke thuis

De hele verhuizing hebben we van top tot teen samen doorlopen. Van eerste kennismakingsgesprek en Pronkstuk tot aan de interieurshoot van de nieuwe woning van Jan Willem en Joricke, dat hen “Meer thuis in je eigen huis? Zéker weten! gevoel geeft.

Jan Willem en Joricke zijn verhuisd van Assen naar Zuidwolde. Het interieur heeft een ‘gouden randje’ nodig, zeiden ze beide. Dat is gelukt, en met trots wonen zij in deze hoekwoning.

Naast het Pronkstuk, schetsontwerp, voorlopig ontwerp met 3D impressies en een boodschappenlijst met alle producten, heeft LM ook werktekeningen voor het meubilair op maat en de interieurshoot verzorgd.

Interieur als onmisbaar element voor een fit leven

Tijdens het ontwerpproces staat de klant van begin tot eind centraal.
Jan Willem en Joricke hadden een duidelijke woonwens; hun thuis als hun favoriete plek om te zijn. Samen hebben we gekeken naar kleuren, materialen en vormen die hen aanspraken. Op deze manier hebben we een interieur gecreëerd waar zij zich veilig en vertrouwd voelen.

Het is vaak de beste oplossing dat belangrijke objecten niet letterlijk in het nieuwe huis komen te staan, maar vervangen worden door alleen de print of het materiaal en deze in het nieuwe interieur te gebruiken. Samen ontdekken we waarom dit object belangrijk is voor jou, waar je waarde aan hecht en hoe deze waarde terug kan komen in het nieuwe interieur. Zo word je (onbewust) herinnert aan positieve gebeurtenissen. Dit werkt door tot aan hoe je je voelt en dus is interieur een onmisbaar element voor een fit leven.

Naast belangrijke objecten, kleuren, vormen en materialen staat ook de leefstijl van de klant centraal. Jan Willem kookt graag, Joricke wenst graag een werkplek op de begane grond en samen ontvangen ze graag vrienden in zowel de eethoek als in het zitgedeelte. Aan de hand hiervan is een groot gedeelte van de indeling van het interieur al bepaald.

Interieuradvies Compleet

Door het Pronkstuk ben jij bewust van jouw manier van leven op dit moment, weet jij hoe jouw interieur hier invloed op heeft, dat jouw persoonlijke verhaal het allerbelangrijkste is in jouw interieur én je ontdekt met welke elementen je meteen aan de slag kan gaan om een gelukkiger mens te zijn.